M4 przyjemnych doznań.

O pierwszej miesiączce jak i zakupie nowej mikrofalówki.

Moderatorzy: koko, szym

Postprzez Pofyrtaniec » 24 lutego 2010, o 16:13

Byłem dzisiaj na rozmowie o pracę w H&M :D
Zostałem umówiony na druga więc przeszedłem pierwszy przesiew :P Oczywiście masakrycznie się stresowałem ale nie tak bardzo jak na pierwszej rozmowie :D Wszystko byłoby pięknie gdyby nie fakt, że poszukują na 1/4 etatu...

No ale byłem też w starej pracy i nie pracuje już tam (teraz już) ex-kierowniczka ^^ Więc idę w sobotę jeszcze dowiedzieć się dokładnie co i jak to może się załapie bo też mają wolne wakaty :D
Obrazek
Pofyrtaniec
Moderator

Postprzez Nina » 28 lutego 2010, o 00:40

:woho: Udało się - po wielu żmudnych i pracowitych dniach dostałam (a raczej wybłagałam) 2 tygodniowy urlop. Właśnie skończyłam się pakować i za 3 h wyjeżdżam do mojego Sebastiana! Fantastycznie. Odpocznę i wreszcie się z Ni zobaczę. Rany - nie wyobrażam sobie tak nagle teraz zostać sama. Nie po tym, jak już poznałam co to znaczy mieć obok siebie kogoś kto dba i pomaga we wszystkim. Zwiedzę Strasburg i miło spędzę czas, a potem już razem wrócimy do domu. Czyż może być coś przyjemniejszego?? :oczka:
Niech muzyka dotknie Cię jedwabnie
Słysz ją, poczuj gdy Tobą zawładnie
Otwórz duszę swą, niech marzenia wolne tchną
W tej ciemności której zwalczyć nie masz sił
W ciemności co w muzyce nocy tkwi...
Nina
Zaawansowany

Postprzez koko » 28 lutego 2010, o 00:51

Bardzo miło spędzony dzień w towarzystwie Alexa. :coctail: "Dzień Dobry..." :lol2: Pizza, chilloutowa herbatka oraz bezpieczne ulice Bytomia. :eye:
Przyjemne zakończenie dnia czyli złoto Justyny Kowalczyk, a także brąz naszych panczenistek. :oczka:
Obrazek
koko
Moderator

Postprzez Werona » 11 marca 2010, o 19:21

Od niedzieli nieprzerwanie mam dobry humor. :mrgreen: Zadziwiające jak drobny sukces może człowieka uszczęśliwić! No, ale okazałam się lepsza od innych i udało mi się tam, gdzie reszta poległa. Taa :smoke: Pestka - wiedziałam, że tak dobrze mi pójdzie, pomogła mi zwykła przekora ludzkiej natury - wiadomo, że każdy zrobi dokładnie na odwrót niż mu się poradzi. No i tak to już bywa kiedy ma się do czynienia z osobą tak bardzo podatną i pokrewną. I jest dobrze. Mam co chciałam, a resztę mam w dupie. :pejcz: Who`s next?
Werona

Postprzez Madziara220 » 11 marca 2010, o 19:56

:O To żałosne - "mam co chciałam". I co - fajnie Ci teraz, dobrze się z tym czujesz? A gdzie w takim razie są Twoi nowi znajomi, Dorota czy inni imprezowicze? Siedzisz sama w domu w 4 ścianach jak palec! Nocami i dniami! Bo nikt Cię nie chce i nie będzie chciał! Bo kto by chciał być z zimnym, bezuczuciowym egoistą?! Sama zresztą się katujesz.
A to: "...wiadomo, że każdy zrobi dokładnie na odwrót niż mu się poradzi..." - naprawdę sądzisz, że coś osiągnie się przez takie rozumowanie? Nic, bo każdy rozsądny człowiek w końcu pójdzie po rozum do głowy i doceni ludzką wyrozumiałość i dobroć! Przecież to logiczne, że jak się komuś powie nie skacz do ognia to nie zrobi na odwrót, na złość innym tylko posłucha! A na pewno dobrze przemyśli!
A ja wierzę, że wszystko się ułoży w tamtej sprawie i Twoje machnacje nie przyniosą rezultatu! Bo Ona jest lepszym i mądrzejszym człowiekiem niż Ty!

koko: :eye:
Ostatnio edytowano 11 marca 2010, o 19:58 przez Madziara220, łącznie edytowano 1 raz
Madziara220
Początkujący

Postprzez micha21 » 11 marca 2010, o 20:12

Ku**a o co tu chodzi. Wchodzę na przyjemne doznania, a tu jakieś docinki. Pozabijajcie się na tym forum, to lepiej będzie.

A teraz coś od siebie. Weekendy się skończyły więc mogę balować, i odpoczywać. Trochę szkoda bo kasy będzie mniej, ale co tam ważniejszy jest czas ze znajomymi i wspólne wypady na miasto.
I proszę bez zbędnych komentarzy. Jeśli komuś żal dupę ściska, niech zostawi to dla siebie.
Bez wytchnienia oddaj się chwili zapomnienia
micha21
Nabijacz

Postprzez Alexander » 11 marca 2010, o 20:56

Ej. właśnie. komuś się chyba działy pomyliły... :palec:

Proponuje się przenieść do ludzi ubogich, albo założyć nowy temat w hasioku. :noz:

A ja... Ja się cieszę szczęściem HaKu! :oczka:
Obrazek
Alexander
Moderator

Postprzez Werona » 12 marca 2010, o 14:23

:eye: Imprezki, znajomi... Tak żyję i jest good! Ja i moja nowa kumpela się z tym zgadzamy! Kolejna sprawa, w której jesteśmy podobne i która Nas łączy! :oczka: Pozdrówki Kochana M....! :*
Werona

Postprzez Patela » 12 marca 2010, o 19:57

Jestem już po drugiej imprezce z okazji mojej osiemnastki idę za 30 minut na następną nie wiem jak to będzie .. w szkolę w miarę może być ... moje życie ogólnie jest chu*owe .. postaram się aby było lepiej... :coctail:
Patela
Zaawansowany

Postprzez Nina » 15 marca 2010, o 10:07

NARESZCIE! Wróciłam do domu, och "Home, sweet home"! Było fajnie, pomimo mnóstwa pracy Sebastian znalazł i czas dla mnie i razem przemierzaliśmy okolice Strasburga. Ale i tak najbardziej się cieszę, że już jesteśmy u siebie. :hi:

Tylko trochę wszystko ogarnąć i uff...316 postów mnie czeka! Kiedy to wszystko przeczytam? :eh:
Niech muzyka dotknie Cię jedwabnie
Słysz ją, poczuj gdy Tobą zawładnie
Otwórz duszę swą, niech marzenia wolne tchną
W tej ciemności której zwalczyć nie masz sił
W ciemności co w muzyce nocy tkwi...
Nina
Zaawansowany

Postprzez Alexander » 18 marca 2010, o 17:22

Obrazek

I dzień stał się cudowny :oczka:
Zacznę zaraz skakać ze szczęścia normalnie :pomp:
Obrazek
Alexander
Moderator

Postprzez koko » 20 marca 2010, o 13:41

Jestem taka podekscytowana i pełna nadziei, że chyba zaraz zacznę chodzić po ścianach. :oczka:
Obrazek
koko
Moderator

Postprzez Pofyrtaniec » 20 marca 2010, o 15:07

<kisiel fisiel> :oczka:
Obrazek
Pofyrtaniec
Moderator

Postprzez Przemko » 20 marca 2010, o 16:38

No i daliśmy radę - w miarę szybciutko się uwinęliśmy i była masa śmiechu. :haha: Teraz czeka Nas swiętowanie zakończenia naszych trudów.

Ja :D
Dziewczyny K&N
Upierdliwy mąciwoda
Przemko
Zaawansowany

Postprzez Madziara220 » 23 marca 2010, o 16:48

Powodów do radości mam wiele - ot, choćby piękna pogoda :mrgreen: . Byłoby zbrodnią z tego nie skorzystać, więc ja, mój facet i nasi znajomi wybraliśmy się na rowerową wycieczkę za miasto zaraz po zajęciach. W dodatku chłopaki, jak to zwykle - musieli wyciągnąć nas na boisko, więc mam już pamiątkę - pięknego siniaka, którego się dorobiłam podczas gry. No, ale było fajnie (choć za koszem nie przepadam, no ale gwoli kompromisu :shuffle: ...). Same przyjemności.
No i wreszcie mam spokój - koniec ze złośliwościami, docinkami i żalami. Mój facet wkroczył do akcji i słusznie, bo Wera przesadzała. Wykończyła już jedną osobę, którą w zasadzie powinna sama chronić i dbać o nią, w zamian za to, co sama dostała, ale do pewnych upartych, zapatrzonych w siebie ludzi nie docierają pewne rzeczy.
No i odczuwam pewną perwersyjną przyjemność, że sprawiedliwości stało się zadość, ale tak zawsze jest, więc prędzej czy później i tak by za swoje dostała - jak Kuba Bogu... :shuffle:
Madziara220
Początkujący

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne