Vlog Leny

O solowej karierze oraz nogach "jak butelki mleka".

Moderatorzy: koko, Alexander, szym

Postprzez koko » 20 lipca 2010, o 21:22

Vedis napisał(a):Zależy na którym forum ;)
Zależy to chiński sprzedawca talerzy jak mawia Violetta Kubasińska. :eye: Na takim tatu.ru (gdzie na każdego ośmielającego się powiedzieć złe słowo o Lenie lub Julii, wylewane jest wiadro pomyj) na oko jakieś 95% użytkowników nie popiera zachowania Julii. Obawiam się, że TM to ostatni bastion zaciekle broniący Jul. Reszta padła lub prawie padła czyli jednak to chyba nie przypadek, że większość nie popiera słów Volkovej. I mówię to teraz zupełnie bezstronnie, gdyż jeżeli Lena powiedziałaby coś takiego pod adresem Jul, też uznałabym to za chamstwo. :coctail:
Obrazek
koko
Moderator

Postprzez micha21 » 20 lipca 2010, o 21:29

To że nie popieramy słów Julii nie znaczy że jej nie lubimy. Zachowała się niestosownie, czy była naćpana czy pijana nie nam to oceniać. Kwestia polega na tym że Julia prawdopodobnie chciała jakiś skandal wywołać wokół siebie. Efekt zupełnie odwrotny, mało kto to popiera, a co gorsze w oczach fanów pewnie sporo straciła niż zyskała. Czyli jest na minusie a jeszcze nie zaczęła. Pożyjemy zobaczymy.
Bez wytchnienia oddaj się chwili zapomnienia
micha21
Nabijacz

Postprzez Kamil » 20 lipca 2010, o 21:44

Fajnie, fajnie. Bardzo podoba mi się reakcja Leny.

Brakowało mi tylko strumieni łez, przeprosin i obietnicy, że weźmie swoją rudą łapkę z piosenek t.A.T.u.

Zachowanie przewidywalne i proste jak konstrukcja cepa, ale w końcu Zhenyi najlepiej wychodzi parzenie kawy. Spokój Leny zrozumiały, w końcu studiowała psychologię i wie co u ludzi wzbudza największą sympatię :*
Kamil
Cyborg

Postprzez Pofyrtaniec » 20 lipca 2010, o 21:49

Wydaje mi się, że reakcja Leny była całkowicie do przewidzenia. Ciekawi mnie czy wiedziała (bądź domyślała się), że Julia jest na nią taka cięta, czy tak jak fani jest w lekkim szoku po tym co czarnowłosa zaprezentowała w wywiadzie.

Ja chciałbym jedynie zwrócić uwagę na to, że to naprawdę bardzo miło z Leny strony, że nagrała to video i wyraziła swoją opinię. Widać, że management śledzi sytuację na bieżąco.
Obrazek
Pofyrtaniec
Moderator

Postprzez Happy Smile » 20 lipca 2010, o 21:52

Pofyrtaniec napisał(a):Wydaje mi się, że reakcja Leny była całkowicie do przewidzenia.

Ja wolę przewidywalną Katinę, która ma klasę, niż pompowanego prymitywa, który zostawia niesmak po t.A.T.u.
Obrazek
Happy Smile
Początkujący

Postprzez Pofyrtaniec » 20 lipca 2010, o 21:53

Happy Smile napisał(a):Ja wolę przewidywalną Katinę, która ma klasę, niż pompowanego prymitywa, który zostawia niesmak po t.A.T.u.

Oczywiście nie chodzi mi o to, że nie podoba mi się jej reakcja. Była na poziomie i w ogóle. Chodziło mi tylko o to, że nikt raczej nie myślał, że Lena wyskoczy z pazurami i zacznie obrażać Julię ;)
Obrazek
Pofyrtaniec
Moderator

Postprzez koko » 20 lipca 2010, o 21:56

Kamil napisał(a):Brakowało mi tylko strumieni łez, przeprosin i obietnicy, że weźmie swoją rudą łapkę z piosenek t.A.T.u.

Zachowanie przewidywalne i proste jak konstrukcja cepa, ale w końcu Zhenyi najlepiej wychodzi parzenie kawy. Spokój Leny zrozumiały, w końcu studiowała psychologię i wie co u ludzi wzbudza największą sympatię :*
Tak, tak. I jakaś muzyczka rodem z kolumbijskiej telenoweli. To dodałoby klimatu.

Oczywiście, że reakcja była do przewidzenia. Czegoś Ty się spodziewał? Że powie Julii, że ma spieprzać na drzewo? No proszę Cię Kamil. :ups: Nie trzeba studiować psychologii żeby odczuć smutek po usłyszeniu takich słów z ust osoby niby bliskiej. I to nie na żywo, a w telewizji (ewentualnie YouTube).
Ostatnio edytowano 20 lipca 2010, o 23:32 przez koko, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
koko
Moderator

Postprzez ilusion » 20 lipca 2010, o 22:26

To oczywiste, że kiedy bliska osoba krytukuje czy obraża to tym samym sprawia ból. Mówię ogólnie, bo to dotyczy każdego z nas.
Szkoda mi Leny - nie zasłużyła sobie na takie potraktowanie i podsumowanie. A Julia - jej zachowanie zasługuje na coś więcej niż nazwaniem niestosownym czy niesmacznym. Zachowała się jak skończona idiotka - nie wiedzieć czemu, ale na pewno nie tłumaczą jej zachowanie emocje, czy środki odurzające. Lena postąpiła w sposób dojrzały i kulturalny. I tak trzymać - podziwiam osoby, które potrafią tak się zachować w obliczu doznanej krzywdy. Nie wiem czy ja potrafiłabym komuś życzyć szczęścia i wszystkiego dobrego słysząc takie obelgi, ale osoba, która tak się zachowa ma naprawdę klasę. :rose:
ilusion
Początkujący

Postprzez koko » 11 sierpnia 2010, o 13:35

Kolejny vlog Leny - co to miało być pod koniec? :hahaha:

Żadnych nowych informacji... :palec:
Obrazek
koko
Moderator

Postprzez Waste_Manager » 11 sierpnia 2010, o 14:04

Erm chyba się zespół albo nagrzał albo naćpał... Dwa zdania, które były już w poprzednim vlogu a reszta to sie chichrają xD

Nie wiem gdzieto dać więc napiszę tu, że Troy na swoim blogu napisał:
Getting ready to get back in the studio for rehearsals for the show in SF on the 17th of sept

Przygotowują się na powrót do studio i próby przed show w SF
Cd coming! We want to start playing lots of shows. The address of the venue is the name.

Rzekomo płyta nadchodzi niedługo, chcą zacząć tourne, i adres show w san francisco to "the name" (co nie ma dla mnie sensu xD)
Working on a new website so you guys will have up to date info! Hang in there guys! We will see you soon ;)

Pracują nad nową stroną internetową, trzymajmy się i do zobaczenia nie długo xD
Waste_Manager
Nabijacz

Postprzez SnegoSmiles » 11 sierpnia 2010, o 15:32

No, to wystarczy uzbroić się w cierpliwość! :)

koko napisał(a):co to miało być pod koniec?

Cóż, wiemy chociaż, że chłopaki potrafią ją rozbawić do łez! :)
Obrazek
SnegoSmiles
Nabijacz

Postprzez h.O.P.e » 11 sierpnia 2010, o 21:56

Lena wygląda jakoś dziwnie... Może dlatego że bez makijażu. Nie wiem w każdym razie niefajnie :ups:
h.O.P.e
Zaawansowany

Postprzez Happy Smile » 12 sierpnia 2010, o 13:31

Gasz. Pieprzą trzy po trzy :dead: Żadnych konkretów, nawet niewarte to obejrzenia jest...
Obrazek
Happy Smile
Początkujący

Postprzez powazny » 12 sierpnia 2010, o 15:52

Też tak sądzę. Naprawdę nieciekawe i nudne wideo, z 1000 odsłon.

Gdyby trzymali się pierwotnych terminów to już dawno mielibyśmy pierwszy singel, prawda? I niedługo album. Śmieszy mnie to wszystko, bo tutaj ciągle słyszymy o planach, przydupas Troy na swoim miniblogu wszystko opisuje jako "great" oraz "huge", a konkretów nie mamy żadnych.

A podobno to Julia była hamulcowym i ona jako jedyna nie chciała pracować, więc dlatego były takie przesunięcia i brak promocji podczas "Waste Management". Teraz mamy dokładnie tę samą ekipę, tego samego fajnego Borysa, Żenię, T.A. Music i zespół, bez niedobrej Wołkowej i co? I g... .

Ciekawi mnie ten wielki show w San Francisco... tzn. czy w końcu usłyszymy coś nowego czy nadal to będzie koncert z serii "Half of t.A.T.u." + 6 nowych, przebojowych dem.

Lena powinna się oddać pod skrzydła jakiejś dużej wytwórni, w końcu z zespołem sprzedały kilkanaście milionów albumów i singli - chyba by ktoś ją "brał"?. Bez tego nic więcej niż te 1000 osób oglądających jej filmy na YT i głosujących w MTV Polska czy MTV Brazil nie osiągnie.

Chyba, że faktycznie niebawem usłyszymy coś naprawdę dobrego i to coś stanie się singlem.
powazny
Zaawansowany

Postprzez Happy Smile » 12 sierpnia 2010, o 20:31

Oj, nie dramatyzuj poważny... Tak to jest że się przeciąga, poza tym fani t.A.T.u. powinni się już nauczyć dawno cierpliwości i tego że na każde dzieło ruskich czeka się lata świetlne. Przynajmniej widać, że coś robią, informują nas, piszą...
Obrazek
Happy Smile
Początkujący

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Lena Katina