Nie przeszkadzają, bo ich nie widać.ProsteRuchy napisał(a): nawet nie przeszkadzają mi te cekiny na powiekach.

High Quality Source About Yulia & Lena
Moderatorzy: koko, Alexander, szym
Nie przeszkadzają, bo ich nie widać.ProsteRuchy napisał(a): nawet nie przeszkadzają mi te cekiny na powiekach.
Widziałam. Pamiętam nasze forumowe spotkanie w Bierhalle w zeszłym roku. Było naprawdę zacne, aczkolwiek obyło się bez plakatów, wychwalania dziewczyn pod niebiosa oraz śpiewania w kółeczku.yasoshlasuma16 napisał(a):A widziałaś te boskie zdjęcia fanów z Peru co siedzą na trawce w kółeczku z plakatami, tshirtami i sobie puszczają hiciorki (Melody, Never forget)? Na jakichś międzynarodowych zlotach to by się człowiek musiał odmóżdżyć by się dostosować
Z Katiny to takie trochę tatuchowe Chateau Petrus - z wiekiem wygląda jeszcze lepiej o ile nie sypnie sobie cekinami w oczy. Genialna, po prostu genialna.yuliasavicheva napisał(a):[*]
yasoshlasuma16 napisał(a):W ogóle, YuliaSavicheva co to za groteskowy sposób dodawania zdjęć w postaci linków-świeczek?Żałoba po t.A.T.u. trwa w najlepsze?
Nawet nie wiecie, jakie niebezpieczne jest igranie ze śmiercią i zniczami. Usuńcie ten temat jak najszybciej.
yasoshlasuma16 napisał(a):
W ogóle, YuliaSavicheva co to za groteskowy sposób dodawania zdjęć w postaci linków-świeczek?Żałoba po t.A.T.u. trwa w najlepsze?
Lena wygląda wyjątkowo świeżo i... młodo. Na zdjęciu 21 wygląda jak nastolatka, przysięgam. Porównując z niektórymi występami gdzie postarzała się na siłę to po prostu niebo i ziemia. Co też potrafi zdziałać t-shirt, którego kolor notabene bardzo fajnie pasuje do jej włosów.yuliasavicheva napisał(a):[21]![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości