Vlog Leny

O solowej karierze oraz nogach "jak butelki mleka".

Moderatorzy: koko, Alexander, szym

Re: Vlog Leny

Postprzez ProsteRuchy » 4 marca 2011, o 21:18

Ja nie porównywałem występów dziewczyn tylko pisałem o nich w kontekście promocji w Rosji. A co do czekania na płytę Leny. Na chwilę obecną wydaje mi się że mamy wiele większe szanse na usłyszenie albumu Katiny niż Julii. Skoro na Lenę będzie czekała resztka fanów tatu to kto zainteresuje się Volkovą?

Ps.
Przesłuchałem chwilkę temu bloga Leny i wynika z niego że kończono pracę nad nowymi piosenkami w liczbie 7 i więcej. Lenka wygląda ślicznie, zdaje mi się że przefarbowała włosy na rudy. czy wy też zauważyliście że taka jakaś szczuplejsza jest?
ProsteRuchy
Nabijacz

Postprzez szarit » 4 marca 2011, o 21:47

Julia w Rosji promuje się przez występy w tv a nie występ na urodzinach,choć zwróciła tym na siebie uwagę mediów.Zresztą ma nowego(dzianego?)mena i spore znajomości właśnie w telewizji.Sprawdziła się jako prowadząca program.O jej przyszłość zawodową nie ma się co martwić zawsze będzie mięć choćby częściowo,ale pełną miskę,a Lena musi być bardziej kreatywna jeżeli chce zdobyć coś więcej niż starzy dobrzy fani.Co do wyglądu Lena wygląda coraz szczuplej ale i dobrze,choć ostatnio o anoreksje ją oskarżano.A co do przefarbowania coś chyba nie bardzo bo jakby odrosty było widać.
szarit
Zaawansowany

Postprzez robertkey » 4 marca 2011, o 22:49

Szarit to byl cios prosto w serce ;) Ja rozumiem ze Julka to tez dzieci i rodzina ale zauwaz kiedy to Julia wziela sie za macierzynstwo. Naprawde uwazasz ze to bylo takie przemyslane a przede wszystkim rozsadne? A propos watku prywatnego Leny to wlasnie nie wiem za duzo wiec zaciekawilo mnie to. Wlasnie Lenka cos taka "samotna". Ja tez uwazam je przyjdzie czas na atak w Europie nie wylaczajac Rosji. I chocstaram sie lubic je obie rowno to w tym wypadku jestem za droga Leny. I nie chodzilo mi oto ze Stany to raj muzyczny w ktorym Lena eksploduje jak Etna. W Rosji sa bardzo dobrzy specjalisci. Poza tym rzeczywiscie nie wiemy jak bedzie z promocja juz gotowego albumu. A jesli chodzi o wyglad to Lenka jest dla mnie cos taka "mikra" Wcale nie za zdrowo to mi wyglada. Obym sie mylil ale jesli znow sie odchudza to sie odbije na wystepach.
robertkey
Zaawansowany

Postprzez szarit » 5 marca 2011, o 00:50

No coś :eye: ty Julia mamusią na dobre zaczeła być dopiero z drugą ciążą wcześniej to jej rodzice mieli dwie córki jedną dorosłą drugą w pieluchach.No ale w końcu nawet Julia nieco dorosła i spoważniała choć nadal ma dość nierówno pod sufitem,co jak się słucha jak wypowiadają się jej rodzice do kamery nawet nie dziwi. Ale właśnie od narodzin Sama zaczeła się zachowywać nieco normalniej i "szukać" okazji by siedzieć w domu z dziećmi np.jej depresja i inne problemy.Lena po prostu jeszcze nie doszła do tego etapu i nie śpieszno jej co mnie nie dziwi jeżeli naprawdę chce zrobić tą karierę. :mrgreen: Co do wyglądu Leny widać że każda płeć ma inny gust i zdanie co do wyglądu ,ale fakt że jako nastolatka to Lena była sporo "masywniejsza"niż jest teraz tak z czasem chudła i chudła i jest jak jest.No ale to ten amerykański styl życia,kawa i papierosy(mam nadzieję że Lena tej metody nie stosuje).A co do tego Anatolija to na ru tv dali kiedyś plotkę że jakoby za niego wyszła ale po 2- 4 m-cach się rozeszli ale to tylko plotka bez jakiegokolwiek pewnego potwierdzenia choć fakt że ze 2-3 lata z nim była.Teraz to stawiam na Svena bo sprawia wrażenie bardzo bliskiego Lenie,ale to tylko przypuszczenie.I to właśnie kolejna różnica między dziewczynami Julia nigdy nie ukrywa swoich facetów,Lena pokazuje ale bardzo skąpo.
szarit
Zaawansowany

Postprzez robertkey » 5 marca 2011, o 14:52

szarit napisał(a):No coś :eye: ty Julia mamusią na dobre zaczeła być dopiero z drugą ciążą wcześniej to jej rodzice mieli dwie córki jedną dorosłą drugą w pieluchach.No ale w końcu nawet Julia nieco dorosła i spoważniała choć nadal ma dość nierówno pod sufitem,co jak się słucha jak wypowiadają się jej rodzice do kamery nawet nie dziwi. Ale właśnie od narodzin Sama zaczeła się zachowywać nieco normalniej i "szukać" okazji by siedzieć w domu z dziećmi np.jej depresja i inne problemy.Lena po prostu jeszcze nie doszła do tego etapu i nie śpieszno jej co mnie nie dziwi jeżeli naprawdę chce zrobić tą karierę. :mrgreen: Co do wyglądu Leny widać że każda płeć ma inny gust i zdanie co do wyglądu ,ale fakt że jako nastolatka to Lena była sporo "masywniejsza"niż jest teraz tak z czasem chudła i chudła i jest jak jest.No ale to ten amerykański styl życia,kawa i papierosy(mam nadzieję że Lena tej metody nie stosuje).A co do tego Anatolija to na ru tv dali kiedyś plotkę że jakoby za niego wyszła ale po 2- 4 m-cach się rozeszli ale to tylko plotka bez jakiegokolwiek pewnego potwierdzenia choć fakt że ze 2-3 lata z nim była.Teraz to stawiam na Svena bo sprawia wrażenie bardzo bliskiego Lenie,ale to tylko przypuszczenie.I to właśnie kolejna różnica między dziewczynami Julia nigdy nie ukrywa swoich facetów,Lena pokazuje ale bardzo skąpo.

Dziekuje ci za tak obszerna odpowiedz ;) Ja wlasnie uwazam ze Julka za wczesnie zajela sie prokreacja :mrgreen: Mozna bylo sie spodziewac ze to raczej skomplikuje sprawy niz odwrotne. Dzieki ze mnie pocieszylas wzgledem Lenki bo zaczalem wierzyc po trochu tym co pisza ze ona jednak woli kolezanki ;) Zartuje. Nawet jesli tak to jej sprawa. Chociaz z drugiej strony wolalbym wzdychac do niej wiedzac ze jest "po mojej stronie" :mrgreen:
robertkey
Zaawansowany

Postprzez szarit » 5 marca 2011, o 15:10

A skąd wiesz że nie jest?to że miała paru facetów nie znaczy że nie woli inaczej.Z przyczyn rodzinnych i religijnych(jest podobno bardzo wierzącą prawosławną)broni się przed tym rękami i nogami,lub faktycznie stawia na karierę.Z tym Anatolijem to jednak 3 lata była bo znalazłam stary artykuł z 2006 gdzie przyznaje się że mieszka trochę u rodziców i z nim od 9 m-cy.Do tego pochwaliła się że robi świetne kanapki,ale obiady gotował jej chłopak bo Lena od kuchni wara.Zresztą miała kilku chłopaków i o dziwo wszyscy byli na "A".Najpierw Aleksander potem Andriej za którego podobno miała wyjść(2004r)potem wymieniony Anatolij a teraz to właściwie nie wiadomo ja stawiam na Svena ale jak pisałam to tylko przypuszczenie.
szarit
Zaawansowany

Postprzez robertkey » 5 marca 2011, o 15:39

szarit napisał(a):A skąd wiesz że nie jest?to że miała paru facetów nie znaczy że nie woli inaczej.Z przyczyn rodzinnych i religijnych(jest podobno bardzo wierzącą prawosławną)broni się przed tym rękami i nogami,lub faktycznie stawia na karierę.Z tym Anatolijem to jednak 3 lata była bo znalazłam stary artykuł z 2006 gdzie przyznaje się że mieszka trochę u rodziców i z nim od 9 m-cy.Do tego pochwaliła się że robi świetne kanapki,ale obiady gotował jej chłopak bo Lena od kuchni wara.Zresztą miała kilku chłopaków i o dziwo wszyscy byli na "A".Najpierw Aleksander potem Andriej za którego podobno miała wyjść(2004r)potem wymieniony Anatolij a teraz to właściwie nie wiadomo ja stawiam na Svena ale jak pisałam to tylko przypuszczenie.

I znow masz racje. Oczywiscie ze moze z tym walczyc uwazajac to za cos niewlaciwego. Chociaz drugi wariant jest jednakowo prawdopodobny. To moze byc tez sprawa jej charakteru. To nie jest przymus ze jak kobieta wolna dosc mila i calkiem ulegla co wielu facetow lubi to odrazu zlapie sie "pierwszego" i bec. A do tego ze traktuje prace powazniej niz Jul nie ulatwia jej sprawy. Wiesz, z tym Svenem to jednak praca a takie "romanse" nie koncza sie happy end'em. Pamietaj ze artysta samotny moze cierpiec. A tylko artysta cierpiacy lub glodny jest the best ;)
robertkey
Zaawansowany

Postprzez szarit » 5 marca 2011, o 16:27

Mówisz że ze Svenem nie bo praca itd?To tłumaczy męki w procesie twórczym nowej płyty już dwa lata "walczy" i stwierdza że to jeszcze potrwa.. :evil: .Co do charakteru Leny myślę że to też ma spore znaczenie jest osobą bardzo oczytaną najchętniej albo głównie klasykami,wystarczy posłuchać z nią wywiadu choćby tego z oneta jak dziewczyny były u nas na kometach,Lena ma głowę i potrafi rozsądnie mówić i myśleć(odwrócenie Julii :eye:)Ale z drugiej strony ulega wpływom innych no ale jest podobno bardzo zgodną osoba co na dłuższą metę się na niej jednak mści.Ale właśnie może to też jest jej problem są mężczyźni co niestety ale nie lubią zbyt inteligentnych kobiet i wolą te "proste"a ruski mężczyzna to zazwyczaj "maczo" baba z charakterem to już duży problem (np.jaja z Janą Rutkowską im jej byłym Baturinem czy jakoś tak)Lena jest rozsądna i nie chce rezygnować ze swoich planów co zmusza ją do wyborów albo,albo i wybiera karierę ale mogła by ją wreszcie ruszyć z miejsca :eye: .
szarit
Zaawansowany

Postprzez robertkey » 5 marca 2011, o 20:35

No widzisz ;) ale powaznie jesli sa ze soba to glownie ze spedzaja duzo czasu razem. To jak romans w pracy. W dodatku on muzyk i spokojna Lenka to bylby przepis na tragiczna milosc :mrgreen: Jednak tez moze potem Lena napisac kilka super kawalkow! ;) Ok. Powazniej oczywiscie ze Jelena jest oczytana bo zwaz na jej dyplom. Poza tym zauwazylem ze nalezy osob ktore po prostu lubia czytac. Moze tez stad jej spokoj i opanowanie. Jednak, zobacz ze to wlasnie nie przeczy temu ze jest dosc "plastyczna". Moze wyniosla to z domu ze powinna sluchac rad i "polecen". Nie ma co dramatyzowac ze ona nie buntuje sie, ze nie robi sajgonu na sesjach bo cos tam. Nie musi byc taka.
robertkey
Zaawansowany

Postprzez szarit » 5 marca 2011, o 20:53

Ja do charakteru Leny nic nie mam ale mogła by czasem walnąć pięścią o stół i zrobić porządek w swoim kółeczku wzajemnej adoracji bo ja czytam czy słucham ,że coś ma.to jest super, i to już niedługo,a potem że jednak nie,to lekko zaczynam się "parować" i zastanawiać czy w ogóle da radę coś wydać przez normalną wytwórnię a nie metodą chałupniczą t.a.music.A ten dyplom no wiesz studia zaoczne a do tego psychologia,no chyba że zacznie pracować w tym zawodzie by mieć na opłacenie rachunków i całej ekipy,z drugiej strony gigantyczna konkurencja w tym fachu,a Lena do osób walczących o swoją miseczkę jakoś niezbyt wygląda na chyba że tak faktycznie wcale jej nie znamy.
szarit
Zaawansowany

Postprzez Vedis » 5 marca 2011, o 21:07

Tylko, że przez tą uległość Lena działa wbrew własnym zasadom. Czasem mam wrażenie, że ona ze swoją religijnością jest przeciwna udawaniu lesbijki dla pieniędzy, a zgodziła się na to. Przynajmniej osiągnęła sukces, ale jak teraz nie sprzeciwia się Borysowi i Zhenyi to nie wiem, co będzie.
Według mnie na tym vlog'u zbyt mało widać, żeby oceniać, czy schudła. Jak dla mnie to jest taka jak zwykle, może tylko bardziej blada, ale może to być przyczyną oświetlenia. Ma bardzo fajny, oryginalny warkocz i ciekawy kolor włosów. Ale sweter niezbyt mi się podoba.
ObrazekObrazek
Vedis
Spamer

Postprzez robertkey » 5 marca 2011, o 21:21

szarit napisał(a):Ja do charakteru Leny nic nie mam ale mogła by czasem walnąć pięścią o stół i zrobić porządek w swoim kółeczku wzajemnej adoracji bo ja czytam czy słucham ,że coś ma.to jest super, i to już niedługo,a potem że jednak nie,to lekko zaczynam się "parować" i zastanawiać czy w ogóle da radę coś wydać przez normalną wytwórnię a nie metodą chałupniczą t.a.music.A ten dyplom no wiesz studia zaoczne a do tego psychologia,no chyba że zacznie pracować w tym zawodzie by mieć na opłacenie rachunków i całej ekipy,z drugiej strony gigantyczna konkurencja w tym fachu,a Lena do osób walczących o swoją miseczkę jakoś niezbyt wygląda na chyba że tak faktycznie wcale jej nie znamy.

OK. PODDAJE SIE! ;)
robertkey
Zaawansowany

Postprzez ProsteRuchy » 5 marca 2011, o 21:56

O matko. Do czego ten marcowy vlog doprowadził? Do psychologicznej analizy charakteru i pobudek Leny xD Obie dziewczyny według mnie mają na swój sposób silne charaktery. Świadczy o tym to że wytrzymały ze sobą 10 lat :D

A tak z innej beczki. Według was kiedy pojawi się najwcześniej singiel Leny? Może zaczniemy licytacje :D
ProsteRuchy
Nabijacz

Postprzez szarit » 5 marca 2011, o 22:51

Silne charaktery mówisz? bo z sobą tyle czasu wytrzymały?na pewno mocno wzmocnione sowitą kasą. :evil:
Singiel po tym ostatnim blogu wiosnę wykluczam dajmy na to przełom sierpnia i września :coctail: bo na wcześniej to chyba lepiej nie liczyć :eye: .
szarit
Zaawansowany

Postprzez robertkey » 5 marca 2011, o 23:54

Szarit
'no trochu" przesadzilas :bum: Zostaw mi odrobine zludzen ze nie chodzilo im tylko o kase. Wedlug mnie to przynajmniej na poczatku to byla dla nich wielka zyciowa przygoda. Tak jak bylaby dla nas na ich miejscu. Wiecie, ludzie potrawia znosic sie calymi dekadami ;) Niestety, ja tez stawiam raczej na terminy blizsze jesieni :( Zeby tylko sie cos ukazalo to juz bedzie surpriza dla nas ;)
robertkey
Zaawansowany

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Lena Katina