High Quality Source About Yulia & Lena
Moderatorzy: koko, Alexander, szym
szarit napisał(a):No coś ty Julia mamusią na dobre zaczeła być dopiero z drugą ciążą wcześniej to jej rodzice mieli dwie córki jedną dorosłą drugą w pieluchach.No ale w końcu nawet Julia nieco dorosła i spoważniała choć nadal ma dość nierówno pod sufitem,co jak się słucha jak wypowiadają się jej rodzice do kamery nawet nie dziwi. Ale właśnie od narodzin Sama zaczeła się zachowywać nieco normalniej i "szukać" okazji by siedzieć w domu z dziećmi np.jej depresja i inne problemy.Lena po prostu jeszcze nie doszła do tego etapu i nie śpieszno jej co mnie nie dziwi jeżeli naprawdę chce zrobić tą karierę. Co do wyglądu Leny widać że każda płeć ma inny gust i zdanie co do wyglądu ,ale fakt że jako nastolatka to Lena była sporo "masywniejsza"niż jest teraz tak z czasem chudła i chudła i jest jak jest.No ale to ten amerykański styl życia,kawa i papierosy(mam nadzieję że Lena tej metody nie stosuje).A co do tego Anatolija to na ru tv dali kiedyś plotkę że jakoby za niego wyszła ale po 2- 4 m-cach się rozeszli ale to tylko plotka bez jakiegokolwiek pewnego potwierdzenia choć fakt że ze 2-3 lata z nim była.Teraz to stawiam na Svena bo sprawia wrażenie bardzo bliskiego Lenie,ale to tylko przypuszczenie.I to właśnie kolejna różnica między dziewczynami Julia nigdy nie ukrywa swoich facetów,Lena pokazuje ale bardzo skąpo.
szarit napisał(a):A skąd wiesz że nie jest?to że miała paru facetów nie znaczy że nie woli inaczej.Z przyczyn rodzinnych i religijnych(jest podobno bardzo wierzącą prawosławną)broni się przed tym rękami i nogami,lub faktycznie stawia na karierę.Z tym Anatolijem to jednak 3 lata była bo znalazłam stary artykuł z 2006 gdzie przyznaje się że mieszka trochę u rodziców i z nim od 9 m-cy.Do tego pochwaliła się że robi świetne kanapki,ale obiady gotował jej chłopak bo Lena od kuchni wara.Zresztą miała kilku chłopaków i o dziwo wszyscy byli na "A".Najpierw Aleksander potem Andriej za którego podobno miała wyjść(2004r)potem wymieniony Anatolij a teraz to właściwie nie wiadomo ja stawiam na Svena ale jak pisałam to tylko przypuszczenie.
szarit napisał(a):Ja do charakteru Leny nic nie mam ale mogła by czasem walnąć pięścią o stół i zrobić porządek w swoim kółeczku wzajemnej adoracji bo ja czytam czy słucham ,że coś ma.to jest super, i to już niedługo,a potem że jednak nie,to lekko zaczynam się "parować" i zastanawiać czy w ogóle da radę coś wydać przez normalną wytwórnię a nie metodą chałupniczą t.a.music.A ten dyplom no wiesz studia zaoczne a do tego psychologia,no chyba że zacznie pracować w tym zawodzie by mieć na opłacenie rachunków i całej ekipy,z drugiej strony gigantyczna konkurencja w tym fachu,a Lena do osób walczących o swoją miseczkę jakoś niezbyt wygląda na chyba że tak faktycznie wcale jej nie znamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość