High Quality Source About Yulia & Lena
Moderatorzy: koko, Alexander, szym
Oby trzymała się tego, nie tylko jeśli chodzi o włosyHello!!!!!! Thank u for your opinion!!!! It's interesting for me!!!!I'm tired about black and I feel like this more calm naturally!!!!
Ta informacja pojawiła się już daaaaawno temu. Na zdjęciach z dzieciństwa widać, że to blondynka. Jul zafarbowała włosy na potrzeby t.A.T.u. o ile się nie mylę.robertkey napisał(a):Nie zmam cytatu na podstawie ktorego mowicie ze Julka jest naturalna blondynka.
Julia Volkova napisał(a):Rebiata, juliavolkova85 to nie ja. To ch*jnia.
Julia Volkova napisał(a):Hej! Wczoraj poszłam na spacer z dziećmi, rodzicami, babcią i mężem. Robiliśmy sobie zdjęcia w małych samochodzikach. Zauważyłam faceta w czerwonych jeansach... Po dwóch godzinach zorientowałam się, że wszystko fotografuje. Podeszłam i powiedziałam Jeżeli chcesz moje zdjęcie, zapytaj. Zapytałam czy mogę obejrzeć zdjęcia które zrobił, a tam uwieczniony nasz cały spacer. Wyjęłam kartę pamięci i odeszłam. Facet prawie się popłakał i powiedział, że wiedział iż mam taki okropny charakter.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości