No ale Lena tam przecież nie krzyczy...Alexander napisał(a):Wczesne demo NND
Jeszcze jakieś wątpliwości, że Lena nie nadaje się do krzyczenia?
High Quality Source About Yulia & Lena
Moderatorzy: koko, Alexander, szym
No ale Lena tam przecież nie krzyczy...Alexander napisał(a):Wczesne demo NND
Alexander napisał(a):Tym razem Ty ogłuchłaś? :upz: To ewidentnie jest ten cudny niski, "gruby" głos Leny Julia śpiewa znacznie wyżej
No dokładnie - najpierw śpiewa Lena, a potem Jul. W sumie to Volkova pod koniec zafałszowała więc...Tentacle napisał(a):Hm, jak dla mnie to Lena śpiewa do 0:27, a dalej Julia. Ten krzyk - moim zdaniem - należy do Julki
Alexander napisał(a):Wczesne demo NND
Vedis napisał(a):A co do sporo to ja akurat słyszę tam cały czas Lenkę ;P
Poza tym, że fałszuje to nie najlepiej to o nim świadczy. No ale to tylko moje zdanie, że śpiewanie po pijanemu na koncercie jest passe...Vedis napisał(a):A każdy chyba fałszuje, kiedy śpiewa po pijanemu na koncercie, czyż nie ?
koko napisał(a):Poza tym, że fałszuje to nie najlepiej to o nim świadczy. No ale to tylko moje zdanie, że śpiewanie po pijanemu na koncercie jest passe...Vedis napisał(a):A każdy chyba fałszuje, kiedy śpiewa po pijanemu na koncercie, czyż nie ?
Podobno większość gwiazd pije przed koncertem, a, Ci, którzy mają słabą głowę lub wypiją trochę za dużo, muszę ponosić tego konsekwencję
To tak jakby każdy zawodnik pił przed meczem, jeśli ktoś nie radzi sobie ze stresem to może lepiej dla niego i dla nas niech nie występuje na scenie. Może tzreba im powiedzieć że na struny jest podobno dobre kurze żółtko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości