No witam ponownie!

Wróciłem do nagrywania i mogę już podać kilka całkiem realnych informacji!

- album nie będzie jakiś długi, z racji tego, że pierwszy, będzie jakieś 8-9 utworów - na rozgrzewkę
- już nagrywam kolejny singiel - to nie będzie Shattered Glass,
- niestety nie nagram I'm A Slave 4U, bo to raczej utwór dla dziewczyny, bo o tym właśnie mówi tekst,
- będą covery TATU, BRITNEY SPEARS i.in.
- premierę albumu planuję na ok. październik - grudzień,
- w albumie chciałbym zamieścić trochę podziękowań dla NIEKTÓRYCH, więc bardzo proszę, reklamujcie gdzieś te utwory!

Albo dawajcie linki do tego forum, może będzie więcej osób!

- to szalona informacja, jeszcze taka nie do końca, ale jeśli płyta odniesie duży sukces w sieci, to założę stronę internetową!

- nie wykluczam bonusów!

Drugi singiel to You Drive Me Crazy. Piosenka nie jest co prawda jeszcze do końca nagrana, ale już pracuję nad remiksem!

Zacząłem nagrywać również Stronger i Gimme More. Z chęcią nagram jeszcze jakieś covery tatu, ale nie mogę szukać instr. i proszę żeby na PW kilka osób mi przesłało w wyższej jakości! I za to będą wyróżnieni na albumie!

NEWSLETTER (ktoś chce?! xD):
- pracuję nad Little People - to będzie HIT!
- z powodu nauki opóźniło się nagrywanie. Chcę dopracować utwory, żeby jak najlepsze,
- album będzie miał dokładnie 7 utworów,
- Not Gonna Get Us na albumie będzie brzmiała nieco inaczej niż na singlu - raczej nie będzie słychać tych różnic, ale dodałem kilka efektów,
- tak ok. 2-3 miesiące po wydaniu albumu planuję wydać edycję specjalną,
- choć nikogo nie zmuszam i wiem, że przesłuchacie na szybko album i zapomnicie, to pokażcie chociaż innym, bo zależy mi na sukcesie. NGGU mi raczej nie wyszedł, więc na EPkę z remiksami raczej nie liczcie.