Co do Anise24 to każdy może mieć swoje zdania ale Anise pamiętaj że jak by to PiS był ostatnio przy władzy i wychodziły by jego afery to dzisiaj te same wierszyki pisałbyś o politykach PiSu zamiast PO.
Mnie oboje kandydatów nie interesuje i wg mnie nie nadają się na prezydenta, Jarek nie cierpi gejów i ma ich za zboczeńców i pedofilów a ja jestem osoba transseksualną w trakcie leczenia więc wg PiSowskiej ideologii jestem jeszcze większym zboczeńcem i pewnie pedofilem, zoofilem i nie wiem czym/kim jeszcze.
Jarek ciągle mówi ze polska w UE traci swoją suwerenność, a mnie to bardziej odpowiada, bo nie czuję się patriotą a raczej cosmopolitą i wolę czuć więź i brak granic z zachodnią Europą niż czuć się w odrębnym i suwerennym państwie polskim.
Bronek, jak niektórzy mówią mniejsze zło. Brak charyzmy i umiejętności wyrażania jednoznacznych poglądów, ale przynajmniej wstydu na arenie międzynarodowej nie narobi. Człowiek z klasą mimo że nudny jak flaki z olejem.
Kolejny plus za Bonkiem to to że prezydent będzie z partii obecnie rządzącej (niestety tylko do następnych wyborów) przynajmniej skończą się wieczne spory o krzesło i Bronek nie będzie wetował ważnych ustaw wnoszonych przez PO.
Szczerze to nie rozumiem też ludzi którzy mówią że jak Komor wygra to grozi nam monopol władzy przez PO a wiecie co a ja chcę takiego monopolu władzy
Mam tylko nadzieję, że coś się zmieni co do refundowania leczenia osób Trans takich jak ja, bo w Polsce jako jednym z jedynych krajów UE nie ma refundowanych operacji (koszt to około 80 tys
) ani nawet hormonów mi nie dadzą
Ale i tak nikt nie przebije Korwina Mikke który w jednym z wywiadów powiedział że geje to "...zboczone chamy importowani z Niemiec...", skoro ja jestem trans czyli gorzej niż gejem to jestem ogromnie ciekaw z jakiego innego kraju moi rodzice musieli mnie importować
koko: Momentami offy.