Wielkie dzięki za filmy, z przyjemnością obejrzałam i się z szokowałam zwłaszcza jeśli chodzi o film "Zeitgeist" zwłaszcza jeśli chodzi na temat religii. Żeby to każde bóstwo jakie istniało w starożytności miały takie podobieństwo we wszystkim

Każde tak samo się zaczęło tak samo się skończyło (ich żywoty rzecz jasna) aż w szoku byłam.
Jeśli chodzi o wątek z bankami, to od zawsze jest tak, że kto ma kase ten rządzi. Nie tylko w świecie banków ale i w życiu codziennym. Dzieci z bogatych rodzin się wywyższają ponad wszystko i nic im nikt nie zrobi. Ale ciekawostką było dla mnie iż niby Ameryka była przeciwno Niemcom, Japończykom to dlaczego finansowo i nie tylko im pomagali
Teraz może się wypowiem na temat 11 września.
Po 1. Jak już chyba większość osób wie, iż ten atak był od ponad kilku a nawet kilkunastu lat opracowany przez służby to moje pytanie brzmi: dlaczego nie było żadnej osoby, która by nie wyrazila swojej zgody na jego realizacje

Przecież zginęło tylu niewinnych ludzi. Kto mógł przecież zawinić, by ktoś z góry chciał się zemścić na niewinnych ludzi
Po 2. Jeśli chodzi o Pentagon to jak to możliwe by taki samolot zmieścił się w takiej dziurze i wyparował bez śladu

Najlepsze jest to że tajniacy zrobili wszystko by szybko oczyścić teren: zlikwidowali taśmy, a do publicznej telewizji dali jakieś ścierwo by tylko zatuszować sprawe; zlikwidowali różne części tego niby samolotu by nie dostały się w niepowołane ręce; no i najśmieszniejsze to szybko piasek wysypano by już calkowicie teren oczyścić
Po 3. Samolot z Shanksville też jest niezłą zagadką. Może coś spadło ale by w tępie przyśpieszonym szybko zniknął zanim przyjechali strażacy itp
Po 4. Dlaczego Amerykanie swoje czyny co zrobili zwalają na innych

Och przepraszam nie Amerykanie tylko ich rząd

Przecież to wręcz nieludzkie by wykombinować jakieś niby szkolenia, by sprawdzić jak by się zachowywali w razie prawdziwych ataków

I te ich szkolenia zamiast dla jaj stały się realią w której zginęło tysięcy ludzi. Tak samo jeśli chodzi o te niby szkolenia w Angli

To samo sie stało a zwalają na niewinnych ludzi, których nie lubią by zyskać coś
Po 5. Ciekawostka dla mnie jest budynek WTC7. Dlaczego właśnie ten budynek został specjalnie przez tajne służby USA również spalony

odpowiedzą może być to iż tam mogły się znajdować wszystkie plany związane z tymi domniemanymi atakami terrorystycznymi na ich kraj.
Po 6. Śmieszne jest też fakt iż najważniejsze rzeczy przed atakiem zostały uratowane jak np te złoto w samochodzie dostawczym, jakieś aukcje sprzedane, ktoś kupił i zabezpieczył się. Inaczej tak szybko by ludzie nie zareagowali z wyższej rangi, którzy posiadali w budynku WTC cały dorobek życia mogli od tak je stracić, a tak naprawdę posiadają nadal a również zyskali na tym.
Ciekawe co tym razem Amerykanie wymyślą by było o nich głośno
Enigma: 11 września największe kłamstwo XXI wieku