High Quality Source About Yulia & Lena
Alfie ma około 120 cm wzrostu. Nie przeszedł jeszcze mutacji. - Kiedy moja mama zorientowała się, myślałem, że będę miał poważne kłopoty. Chcieliśmy mieć z Chantelle dziecko, ale martwiliśmy się, jak ludzie na to zareagują - twierdzi Alfie.
TATYRUSSIA napisał(a):Mmmmm chciałbym zobaczyć takiego 13-latka który bzyka laskęTo musi być coś ciekawego
![]()
![]()
![]()
TATYRUSSIA napisał(a):Mmmmm chciałbym zobaczyć takiego 13-latka który bzyka laskęTo musi być coś ciekawego
~kurka~ napisał(a):Moim zdaniem największe owację należą się rodzicom tych dzieci, którzy tak wspaniale je uświadomili....
PoFyRtAnIeC napisał(a):Nie mówiąc jeszcze, że ta dziewczyna jest starsza od tego chłopca [tak, chłopca]. Wydaje mi się, że większa część "zasługi" leży po jej stronie.
Alexander napisał(a):PoFyRtAnIeC napisał(a):Nie mówiąc jeszcze, że ta dziewczyna jest starsza od tego chłopca [tak, chłopca]. Wydaje mi się, że większa część "zasługi" leży po jej stronie.
No i to właśnie jest szokujące... bo to że 16 latki zachodzą w ciąże z rówieśnikami jest jeszcze normalne... ale z takim dzieciakiem?
Za niedługo będzie afera że 11latek zapłodnił 40latkę i się bardzo kochają...
~kurka~ napisał(a):TATYRUSSIA napisał(a):Mmmmm chciałbym zobaczyć takiego 13-latka który bzyka laskęTo musi być coś ciekawego
![]()
![]()
![]()
Nie uważam żeby to było coś interesującego nawet w najmniejszym stopniu. Po prostu są pewne granice, a ta akurat została przekroczona.
TATYRUSSIA napisał(a):Teraz dzieci dorastają szybciej.... Więc szybciej między nimi dochodzi do stosunku seksualnego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość