Nie wyobrażam sobie, żeby mój szef miał robić mi takie propozycje

. Nie dopuścił bym do takiej sytuacji. Mają rację ci, którzy obstawają za szybką reakcją i sądem! Trzeba mieć swoją godność i umieć się szanować( ale jak ktoś nie szanuje siebie i drugiego człowieka to będzie robił takie propozycje bez względu na wiek i pozycję zawodową i społeczną). Dobre sobie, kupczyć własnym ciałem za to, żeby mieć pracę. Chore. Tak jak i Ci szefowie, pierniki stare, niektórzy ojcami lub dziadkami mogli by być. W ogóle to uważam i to moje zdanie, które nigdy się nie zmieni, że ludzie w pewnym wieku powinni wiedzieć, co jest moralne, a co nie i się tym kierować - a więc szef niech trzyma łapy daleko od swojego pracownika (obojętnie czy to stary czy młody), a w ogóle stare ramole w wieku rodziców czy dziadków w stosunku do drugiej osoby też niech sobie odpuszczą. Każdy powinien trzymać się swojego kręgu wiekowego, tzn. ok 10 lat max w obie strony. Sorry, że tak to ująłem w tym temacie, ale wkurza mnie to, jak słyszę o tzw. dozwolonej pedofili (bo obie strony niby są pełnoletnie, ale z dużą granicą wiekową), a w sumie często jest tak, że szef jest dużo starszy, więc trafiłem w dziesiątkę.
A swoją drogą - czemu dziewczyny nie wypowiadają się w tym temacie? Czyżby nie było szefow-lesbijek?