High Quality Source About Yulia & Lena
Moderatorzy: koko, Alexander, szym
Nie czepiam. Po prostu chciałam Ci wyjaśnić o co chodziło, bo sam stwierdziłeś, że nie znasz perfekcyjnie angola, a Twoja wypowiedź mogłaby wprowadzić kogoś w błąd.James96 napisał(a):Się czepiasz xD Napisałem że nie znam perfekcyjnie angielskiego. xD
Przecież nagrywała to w środku nocy, zaraz po koncercie. I miała jeszcze wyglądać na wypoczętą?SnegoSmiles napisał(a):Gdy widziałem filmik z początku myślałem, że to nie ona! Ale głos mnie do tego przekonał! TO ona! Jednak wygląda na przemęczoną... Zaczynam się martwić...
tatuhq.pl napisał(a):W najnowszej części vloga, Lena pokazała swoją typową stateczną postawę. "Widziałam wywiad Julii. Oczywiście zasmuciłam się, ale chcę wszystkim powiedzieć, że mam kompletnie inne nastawienie do tej sytuacji, z projektem Julii włącznie. Sądzę że jest bardzo utalentowaną osobą i mam szczerą nadzieję, że odniesie sukces." Poza tym już 24 lipca Lena wraca do Los Angeles pracować nad albumem, a 17 września planowany jest koncert w San Francisco. Miejmy tylko nadzieję, że do tego czasu album zostanie wydany.
Julcia_Volk napisał(a):Bo dobro się nie sprzedaje w świecie, gdzie prawem rynku jest konkurencja
Vedis napisał(a):no w sumie to ładnie się zachowała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości