przez powazny » 12 sierpnia 2010, o 15:52
Też tak sądzę. Naprawdę nieciekawe i nudne wideo, z 1000 odsłon.
Gdyby trzymali się pierwotnych terminów to już dawno mielibyśmy pierwszy singel, prawda? I niedługo album. Śmieszy mnie to wszystko, bo tutaj ciągle słyszymy o planach, przydupas Troy na swoim miniblogu wszystko opisuje jako "great" oraz "huge", a konkretów nie mamy żadnych.
A podobno to Julia była hamulcowym i ona jako jedyna nie chciała pracować, więc dlatego były takie przesunięcia i brak promocji podczas "Waste Management". Teraz mamy dokładnie tę samą ekipę, tego samego fajnego Borysa, Żenię, T.A. Music i zespół, bez niedobrej Wołkowej i co? I g... .
Ciekawi mnie ten wielki show w San Francisco... tzn. czy w końcu usłyszymy coś nowego czy nadal to będzie koncert z serii "Half of t.A.T.u." + 6 nowych, przebojowych dem.
Lena powinna się oddać pod skrzydła jakiejś dużej wytwórni, w końcu z zespołem sprzedały kilkanaście milionów albumów i singli - chyba by ktoś ją "brał"?. Bez tego nic więcej niż te 1000 osób oglądających jej filmy na YT i głosujących w MTV Polska czy MTV Brazil nie osiągnie.
Chyba, że faktycznie niebawem usłyszymy coś naprawdę dobrego i to coś stanie się singlem.