TATU HQ napisał(a):Jak wiadomo na najnowszym albumie t.A.T.u. znajdą się wyłącznie remixy utworzone przez fanów. Oficjalna strona tatu.ru poinformowała, że pozostały już tylko prace nad szczegółami i formalnościami. Wczoraj ogłoszono konkurs na okładkę krążka - do wygrania iPad!
Regulamin konkursu oraz zestaw zdjęć dla designerów znajdziecie tutaj. Termin zgłaszania prac - 10 październik.
Ogólnie, do tej pory, poziom prac jest dość kiepski, choć jest kilka perełek. Ja też dorzuciłem swoją pracę, lubię przerabiać zdjęcia używając różnych zdjęć/czcionek/pędzli z Internetu... no tutaj jest nieco gorzej, bo do wszystkiego trzeba mieć prawa. Więc postawiłem na prostotę. Jeżeli ktoś ma konto na kroogi i ma ochotę zrobić, że "I LIKE" moją pracę to dzięki. ;d
Na razie moja praca jest #7 w "najpopularniejszych" (chyba o odwiedziny chodzi).
KLIK!
(Waste_Management_Remix_FRONT_by_O.I..png)
Wie ktoś, w jaki sposób wybiorą zwycięzcę? Najwiecej głosów, wyświetleń? Jakieś jury?
Tutaj bezpośredni link do obejrzenia, jak kliknie się na okładkę to automatycznie pokazuje projekt tylnej wkładki.