przez szym » 29 stycznia 2011, o 01:51
Może, jak Julia wypije sobie to będzie bardziej charczeć.
Mnie się bardzo podoba. Argumenty o braku "tatuszkowej magii" pojawiają się już od "Dangerous and Moving" i to przy każdym kolejnym singlu. Trudno jest ciągle nagrywać "Nas nie dogoniat". Chociaż z drugiej strony ja pokazałem tego snippeta dość sporej grupie znajomych i kumpel stwierdził, że to jest jednak podobne do t.A.T.u.
Jest dobrze, naprawdę. Po tym wszystkim co do tej pory serwowała nam Lena to jest przyjemna odmiana. Od razu niezła melodia, wpada w ucho, nie ma żadnego babe-babe, ani z drugiej strony żadnych smutów. Julia daje radę - moi rodzice potwierdzają.
"Woman All The Way Down" już po tych 36 sekundach lepsze niż wszystko, co gra na koncertach Lena, ale oczywiście w mojej opinii. Wiem, że to nie jest temat do porównywania, ale trudno ich nie porównywać. Nawet lubię "Lost in this Dance" ale to się nadaje na depresyjne wieczorki. Nawet lubię "IRS", ale Lena nie bierze udziału w Eurowizji. Takie pół minuty od Volkovej to lepszy materiał na dobry hit, radiowy, z ciekawym klipem.
W każdym razie... mam nadzieję, że skoro mamy już kawałek piosenki, fajną stronę to na kolejne audio nie będziemy musieli długo czekać i będzie to może już coś bardziej oficjalnego i międzynarodowego...?
I am not practicing my English... BaY!