High Quality Source About Yulia & Lena
Moderatorzy: koko, Alexander, szym
SnegoSmiles napisał(a):Tak! Chciałbym w MOŻLIWIE jak najwyższej jakości
Prawdopodobnie chodzi Ci o to, ale nie jestem pewna. Jest to jedyna wersja Что Не Хватает z wyraźną elektroniką jaką kojarzę. Co do NM to nie wiem, ale poszukam.Joker napisał(a):Cześć macie może wersje chto nie chwatajet czy jak to sie tam pisze taką elektroniczną ? bo nigdzie nie moge znaleźdź i nowaja model ? z góry jestem dozgodnie wdzięczny:)
Telewizja ocenzurowała i wypuścili tylko jedną albo dwie piosenki z tego występu o ile się nie mylę. Na bank NGGU gdzieś widziałam.SnegoSmiles napisał(a):Ja się pytam GDZIE jest TO VIDEO w oryginalnym wydaniu Toż to skandal, że nie mamy prawdopodobnie najlepszego występu (jeśli nie ever) z tą piosenką.
koko napisał(a):Telewizja ocenzurowała i wypuścili tylko jedną albo dwie piosenki z tego występu o ile się nie mylę. Na bank NGGU gdzieś widziałam.SnegoSmiles napisał(a):Ja się pytam GDZIE jest TO VIDEO w oryginalnym wydaniu Toż to skandal, że nie mamy prawdopodobnie najlepszego występu (jeśli nie ever) z tą piosenką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości