Zdjęcia numer 3 oraz 5 wymiatają. W ogóle uważam że Lena podczas RAWsession wyglądała rewelacyjnie. Sukienka, makijaż, biustonosz, fryzura...dosłownie wszystko prezentuje się fantastycznie.
Zgadzam sie z twoja uwaga! Lux-malinka. Palce lizac! Jednak czy ty wiesz ile kosztuje wynajecie porzadnego stylisty? Nawet nie na codzien ale tylko na eventy.
A ja się nie zgadzam z waszym zdaniem. Według mnie na tym zdjęciu oraz pozostałych z tej sesji wygląda niekorzystnie. Jakoś tak sztucznie, pulchnie i słodko. Nie podoba mi się.
Niestety muszę się zgodzić z PR. Na większości zdjęć z tej sesji Lena nie wygląda jakoś super-hiper. Zwłaszcza na tym wyżej. Włosy ma jakieś takie... No nie wiem, stylista spieprzył sprawę krótko mówiąc. No i te okulary w photoshopie. Nie mogę na nie patrzeć.
Za slodko? ok. ale jak wyobrazacie sobie Lene "na ostro" czy "z pierzykiem"? A na paru wystapieniach publicznych brakowalo jej nawet takiego "slodkiego" wygladu. Oczywiscie ze kazdy ma swoje gusty. Dla mnie jest dobrze. Choc jasne ze gdyby miala tak wygladac dluzszy czas to byloby to srednie. Koko, o co chodzi z tymi brylami w fotoshopie?