High Quality Source About Yulia & Lena
Moderatorzy: koko, Alexander, szym
Mishi napisał(a):Jak jasne od nowa To się nazywa SPRAWIEDLIWA GRA najpierw podpowiedzi teraz że można od nowa wysyłać odpowiedzi za to że się podpowiadało CHORE
TATYRUSSIA napisał(a):Mishi napisał(a):Jak jasne od nowa To się nazywa SPRAWIEDLIWA GRA najpierw podpowiedzi teraz że można od nowa wysyłać odpowiedzi za to że się podpowiadało CHORE
Mishi tylko Ty i Alexander wysłali odpowiedzi.
Najpierw Ci się nie podobało, że podpowiadałem a Ty dawno wysłałaś odpowiedzi. No to teraz masz niepowtarzalną okazję wysłać je jeszcze raz edytowane
Mishi napisał(a):po co mi odnowa się głowić SPRAWIEDLIWE powinno być a co za tym stoi ANULOWANIE TEGO, bo każdy korzysta z podpowiedzi tylko nie ja bo wole być sprawiedliwa
Mishi napisał(a):A Ty to nie Sata czy kto tam. Nie musisz robić co inni mówią, każą a zabawa to zabawa a nie wszem i wobec podpowiadasz a ja za to że chcialam się bawić w to teraz żałuje bo każdy ma podpowiedz a ja nie miałam takiej możliwości bo jestem sprawiedliwa
Alexander napisał(a):Jaki zakres albumów bierze udział? Liczą się jakieś oficjalne remixy, czy nie? Dema? Itp. Itd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości