High Quality Source About Yulia & Lena
k.O.K.o. napisał(a):Czy ktoś z Was kiedykolwiek "stworzył" tam Lenę i Julię? Pytam z ciekawości... ^^
k.O.K.o. napisał(a):Czy ktoś z Was kiedykolwiek "stworzył" tam Lenę i Julię? Pytam z ciekawości... ^^
TATYRUSSIA napisał(a):Tak mi to zapadło w głowie, że potem i ja w realnym życiu też widziałem w umyśle te czynności, które po kolei wykonywałem...
k.O.K.o. napisał(a):
Czy ktoś z Was kiedykolwiek "stworzył" tam Lenę i Julię? Pytam z ciekawości... ^^
Teraz mam taki pomysł żeby zrobić wersję "extended" z Parvizem.. No i rzecz jasna porobię dzieci.Ustinja napisał(a):Julii i Len to ja tam miałam na pęczki...
k.O.K.o. napisał(a):Teraz mam taki pomysł żeby zrobić wersję "extended" z Parvizem.. No i rzecz jasna porobię dzieci.Ustinja napisał(a):Julii i Len to ja tam miałam na pęczki...
Oh cóż to będzie za intryga - Parviz będzie zdradzał Julię z Goździkową, Julia będzie zdradzała Parviza z Leną, po czym w tajemniczych okolicznościach Parviz utopi się w basenie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości